Καλάθι αγορών0

                          2310.951961  &  2310.911500

HomeΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΟΡΟΙ

Αποστολή με δικό μας μεταφορικό μέσο

Ισχύει για παραγγελίες πελατών εντός Θεσσαλονίκης. Η πληρωμή γίνεται με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας στον υπάλληλο της εταιρείας μας

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΣΟ ΑΓΟΡΑΣ 10.00€ + Φ.Π.Α

Στις τιμές  συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ    23%

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με courier

  1. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ  ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ:   6.50€ έως 2 Κg.    (Για κάθε επιπλέον Kg +1€)
  2. ANTIKATABOΛΗ  :   6.50€ έως 2 Κg.    (Για κάθε επιπλέον Kg +1€)
  3. Παραγγελίες με δική σας εταιρεία courier, εφόσων γίνει κατάθεση 0,0€
  4. Εντός Θεσσαλονίκης δωρεάν 0,0€

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αντικαταβολή, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, Paypal (αναμένεται), Ιδιοχείρως

Οι παραγγελίες έως τις 17:00 αποστέλονται την ίδια ημέρα με  courier.

Η παραλαβή των αποστολών γίνετε την επόμενη ημέρα, εκτός απο τις δυσπρόσιτες περιοχές .

Στις δυσπρόσιτες περιοχές η παραλαβή των αποστολών γίνεται από το κοντινότερο κατάστημα της courier.

 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ


 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέχρι τη στιγμή που θα γίνει η αποστολή της από την εταιρία μας. Η ακύρωση μπορεί να γίνει τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα 2310951961 , 2310911500 ή με e-mail στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Μετά την αποστολή της παραγγελίας, η ακύρωση δεν είναι δυνατή.

 

ΕΓΓΥΗΣΗ

Για  τα συμβατά αναλώσιμα ισχύει εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών. Σε περίπτωση προβλήματος του αναλωσίμου λόγω αστοχίας στην κατασκευή, πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα. Με δική μας χρέωση,  κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εταιρεία μας, μας αποστέλλεται το ελαττωματικό προϊόν στην συσκευασία του όπως επίσης και δείγμα εκτύπωσης  και σας το αντικαθιστούμε. 

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στις σελίδες μας, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Επίσης τα στοιχεία αυτά προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τις συναλλαγές σας με την εταιρεία μας και σε καμια περίπτωση δεν δίνονται σε τρίτους  και για κανένα σκοπό.

 

* Όλα τα εμπορικά σήματα και εμπορικές επωνυμίες, αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους και αναφέρονται εδώ για περιγραφικούς σκοπούς μόνο.

* All brand names and trade marks are the property of their respective holders and are referred to here for descriptive purpose only.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Κύλιση στην Αρχή